HATÁRMENTI

STIFOLDER- ÉS KULENVERSENY

        VILLÁNY, 2018. JÚLIUS 14.

Tisztelt stifolder- és kulenkészítők!

 

A Villányi Rozé Fesztivál keretein belül megrendezzük az első Határmenti Stifolder- és Kulenversenyt, amelyre magyar oldalról Baranya megye, horvát oldalról Verőce-Drávamente megye és Eszék-Baranya megye amatőr stifolder- és kulenkészítői nevezhetnek saját készítésű termékekkel.

A versenyt Villányban rendezzük meg, 2018. július 14-én, szombaton. A zsűri tagjai borászok, vendéglősök, sommelier-k, hentesek, szakújságírók és a közönség tagjai lesznek magyar és horvát oldalról egyaránt.

A verseny célja a stifolderek és kulenek minőségének megmérettetése, a népszerűsítésük, a fogyasztókkal történő megismertetésük.

A nevezés a versenyre díjtalan, a nevezési lapot és a mintákat a Villányi Rendezvénytérre kérjük eljuttatni július 9-11. között, 9-16 óra között tudjuk fogadni a mintákat.

A nevezési lap mellé 1 db stifoldert vagy min. ½ kulent kérünk leadni. A termék mellé kérjük feltüntetni a nevező nevét, elérhetőségét (cím, telefon és e-mail), a termék adatait (készítés éve, alapanyag fajtája, az eredeti receptúrától való esetleges jelentősebb eltérés, speciális információk a termékről).

 

 

A versennyel kapcsolatban további információk a www.villanyiborfesztival.hu honlapon találhatók, illetve szívesen állunk rendelkezésére az info@villanyirendezvenyter.hu e-mail címen vagy a +36 (72) 592 937 telefonszámon.

 

 

 

This document (product, event) has been produced with the financial assistance of the European Union. The content of the document is the sole responsibility of Municipality of Villány and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.

 

Ez a dokumentum (termék, esemény) az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A dokumentum tartalma a Kedvezményezett, Villány Város Önkormányzatának kizárólagos felelőssége, és annak tartalma semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság álláspontjának.

 

>>>FELHÍVÁS LETÖLTÉSE <<<

>>>NEVEZÉSI LAP LETÖLTÉSE<<<