Villány mellett Pécsett, Mohácson és Kaposváron összesen 7 borboltot működtetünk – kizárólag a Borkatedrális Pincészet termékeivel. Az itt kapható borok jelentős része magasabb értéket képviselő palackos bor, melyeket tematikailag borsorozatokba rendeztünk.  Így kapott helyet kínálatunkban a Villányi Védett Eredetű Borok valamint a Tradicionális Pécsi Fajták mellett a Mediterrán desszertborok családja is.

Mi nemcsak vörösborfajtákkal foglalkozunk, hanem szép számmal fehérborokkal is. Ezek közül pedig nagyon sok illatos fajta, mint például az Ottonel Muskotály és Tramini elsősorban desszertborként ismert és közkedvelt a hazai fogyasztók körében. Igazi különlegességnek szántuk a 0,75 l-es kiszerelésben édes fehér Mazsolaborunkat is, mely akár ajándéknak is kitűnő választás. Míg a pécsi borok közül a könnyedebb ízvilág kedvelőinek Cirfandli gyöngyözőborunkat javaslom kipróbálásra legújabb ADÉL Rozé borunkkal egyetemben a villánykövesdi pincesoron – közvetlenül a főút mellett – található Borkatedrális Pincében.

A borkóstoló a pincészet díjnyertes borainak széles választékából áll.  10-40 fő fogadására vagyunk képesek előzetes bejelentkezés alapján. További információ a info@borkatedralis.hu e-mail címen valamint a 06-30/357-5471-es telefonszámon  kapható. Mindenkit szeretettel várunk!

Továbbá a közelmúltban nyílt meg első kóstolásra is alkalmas borozónk Villány történelmi pincesorán, amit időközben még egy Cukrászda-Kávézó egységgel bővült NAPOCSKA Cukrászda néven. Ezzel is biztosítva a folyamatos jelenlétet a helyi gasztronómiában.