Pincészetünk Magyarországon a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban, Villánytól 5 km-re található.

A család három generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, az első szőlőtőkéket a 60-as években id. Ősi Mihály ültette. Ezt a hagyományt folytatta fia, Ősi Mihály is.
A fiatalabb generáció – ifj. Ősi Olivér Mihály és Ősi Gábor – újabb ültetvényekkel bővítette a birtokot, ami jelenleg 3 hektár.

A telepítések nagyobb hányada kékszőlő. A hagyományos és nemzetközi fajták egyaránt megtalálhatóak, úgy mint Syrah, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir vagy a Portugieser, a Kékfrankos és a Zweigelt. A kisebb részt képező fehérszőlő ültetvények fajtái: Chardonnay, Muscat Ottonell, Tramini és Olaszrizling. A gondos szőlőművelést tradicionális kézi szüretelés követi. A borfeldolgozás a családi hagyományok szerint, apáról-fiúra szálló tudáson alapszik. A villányi borok klasszikus fahordós érlelés után kerülnek palackba, ezután következik a palackos érlelés. A szorgos munka gyümölcsét a pincesoron található Ősi Gábor Pincészetében kóstolhatják meg.