Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei.

A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk.
A vásárlók szeretete mellett a szakma is elismeri pincészetünk borait, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 2009-es XXXI. Országos Borversenyen, a Vinagorán, a brüsszeli Monde Selection és a bordeauxi Challenge International du vin borversenyeken elért arany, illetve ezüstérmek.

A Széchenyi tértől mindössze 5 percre, a Kálvária domb alján található az érdeklődésre méltán számot tartó látványpince. A Bachmann Zoltán és Bachmann Bálint által tervezett, és B. Soós Klára által berendezett pincében minden pécsi talál magának egy palack bort, hiszen hozzávetőlegesen 160 000 üveget tárolunk itt. Egyedi színvilágot kölcsönöz a pincének a járataiban elhelyezett sok ezer palack izgalmas fényjátéka.

Látogasson meg minket, kóstolja meg borainkat!