Pincészetünk 2013-ban telepített 5ha területen szőlőt a déli fekvésű Siklós Városhegyen. Szőlőterületünkön cabernet sauvignon cabernet franc, merlot kékfrankos hárslevelű és chardonnay oltványokat telepítettünk.

Idén ősszel további 1 hektárt telepítünk a már jól bevált cabernet franc-t, kékfrankost és megpróbálkozunk a syrah-val is.

Első és egyben szűzborunk a The Union fantázianevet viselő klasszikus bourdeux-i  házasításunk,  melyszámos borversenyen nyert aranyérmet, és fiatalos gyümölcsös íz világával egy üde színfolt boraink között.

Borászunk a fiatal és tehetséges Horváth János, aki  jó érzékkel és értő gondossággal készíti borainkat, melyek fiatalok frissek, de tüzesek és tartalmasak is egyben.

Hiszünk a természettel való szimbiotikus létezésben, amit az év az időjárás ad, abból készítjük borainkat, igyekezvén a legtöbb törődést és alázatot megadni neki.

Idén szeptemberben fogunk bele egy nagy vállalkozásunkba, egy több mint 1000 nm-es borászati feldolgozó felépítésébe az Oportó utcában, mely az első geotermiával szél és napenergiával működő aktív energetikájú borászat lesz Magyarországon.